TechTeacher

Τεχνολογία με απλά λόγια για δασκάλους και άλλους

Αγορές

Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας για το 2018

Sharing

Τα περισσότερα πακέτα που παρουσιάζονται στο παρόν άρθρο έχουν καταργηθεί. Δείτε το νεώτερο άρθρο για  Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας για το 2019.

Στο άρθρο μας του προηγούμενου χρόνου Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας, είχαμε παρουσιάσει τα πιο οικονομικά πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας της ελληνικής αγοράς, για τους πολλούς καταναλωτές που δε χρειάζονται πάρα πολύ χρόνο ομιλίας και αναζητούν τις υπηρεσίες αυτές με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.
Το ίδιο κάνουμε και στο σημερινό άρθρο, μια που μέσα σε διάστημα μερικών μηνών υπήρξαν αρκετές αλλαγές. Παρατηρούμε ότι σε σύγκριση με τα προηγούμενα πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας, οι τιμές έχουν ανέβει αισθητά στα περισσότερα, προσφέροντας λίγο περισσότερο χρόνο ομιλίας ή ΜΒ σύνδεσης στο ίντερνετ. Περιέργως, το μόνο που παραμένει σταθερό είναι το φτηνότερο της frog, με τον λιγότερο βέβαια χρόνο ομιλίας 60 λεπτών προς όλους, στην τιμή των 3,02€.

Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας για το 2018,  παρουσιάζονται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

(UPDATE 10-2018) Νέες αλλαγές:
Το δεύτερο πακέτο “4€ TO ALL” της Wind, καταργήθηκε και τώρα το φθηνότερο της είναι το “Q VOICE TO ALL” με 160′ προς όλους, στην τιμή των 5,9€. Καταργήθηκε επίσης το πέμπτο πακέτο “200 λεπτά προς όλους & 200 MB για 30 ημέρες” της Vodafone και τώρα φθηνότερο της είναι το “300 λεπτά προς όλους & 200 λεπτά προς Vodafone για 30 ημέρες” στην τιμή των 7,5€.

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙΜΗ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΩΣΗ
60’ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ  frog 3,02€ 60’ προς όλους ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης το δευτερόλεπτο
4€ TO ALL  Q 4,6€ 120’ προς όλους και έξτρα 20’ online bonus ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης
CU Talk to All  cu 7€ 300′ προς CU

 

 

300′ προς όλους

100′ προς όλους από bonus online ενεργοποίησης

ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα & 200ΜΒ  cosmokarta 7€ 200 λεπτά ομιλίας/βιντεοκλησεων προς όλα τα δίκτυα & 200 MB Internet ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
200 λεπτά προς όλους & 200 MB για 30 ημέρες  vodafone-prepaid 7€ 200 λεπτά προς όλους & 200 MB ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά και μετά η χρήση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
COMBO CALL THEM ALL-i  whatsup 7,5€ 200’ προς όλα τα δίκτυα,  400’ προς WHAT’S UP και 100ΜΒ  Internet ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ (λίγο φθηνότερα, με ίντερνετ και με περισσότερο χρόνο ομιλίας)
Students Xclusive 6  cu 6€ 1000′ προς όλους  και

 

 

400 MB

ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
WHAT΄S UP STUDENT  whatsup 6€ 1000′ προς όλους  και

 

 

400 MB

χρέωση ανά δευτερόλεπτο

 

 

και ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3′

Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας των παραπάνω πακέτων καρτοκινητής έχει διάρκεια ενός μηνός, μετά τη λήξη του οποίου, ο χρόνος που δεν έχει καταναλωθεί διαγράφεται, εκτός αν γίνει νέα ενεργοποίηση, οπότε σε κάποια παραμένει.Τα στοιχεία προέρχονται από τα σάιτς των εταιρειών. Επειδή οι προσφορές τους διαρκώς τροποποιούνται καλό είναι να ελεγχθούν ξανά.

Δείτε τους όρους χρήσης και προϋποθέσεις που ισχύουν για τα πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας για το 2019 (χρεώσεις, διάρκειες, ελάχιστα ποσά, κ.α.)

Δείτε και αναλυτική παρουσίαση και σύγκριση των χαρακτηριστικών για τα φτηνότερα προγράμματα συμβολαίου, όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.


Δείτε ακόμα

Sharing

18 σκέψεις σχετικά με το “Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας για το 2018

  • Όπως αναφέρεται στο σάιτ της wind “Το πακέτο προσφέρει 120’ προς όλους και έξτρα 20’ προς όλους online bonus με κόστος 4,60€”. Το σύνολο είναι βέβαια 140′, αλλά ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα.

   Σχολιάστε
 • Μια ερώτηση ακόμη, αφού η ανανέωση θέλει πλέον πάνω από πέντε ευρώ το λιγότερο λόγο των φόρων σε κάθε εταιρεία κάθε μήνα που είναι το κέρδος στις κάρτες των Q και Frog? σου μένει το υπόλοιπο σε χρήμα, και κάποια στιγμή αγοράζεις χρόνο από το υπόλοιπο των χρημάτων;

  Σχολιάστε
  • Από το ποσό της ανανέωσης αφαιρείται το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 12%. Ενδεικτικά, για αξία χρόνων ανανέωσης 5€ και 10€, μετά την αφαίρεση του τέλους καρτοκινητής τηλεφωνίας, μένουν στο λογαριασμό του συνδρομητή 4,464€ και 8,928€ αντίστοιχα, με τα οποία μπορούμε ν’ αγοράσουμε κάποιο πακέτο.
   Η διάρκεια ισχύος των ποσών είναι 2 μήνες από την τελευταία ανανέωση. Με νέα ανανέωση το παλιό εναπομένον ποσό προστίθεται στο νέο και το άθροισμά τους συνολικά, θα λήγει 2 μήνες από την νέα ανανέωση.
   Έτσι, για να μη χάνονται χρήματα, μπορούμε να ανανεώνουμε λίγο πριν τη λήξη ισχύος των ποσών (βάζοντας ίσως κάποια υπενθύμιση στο κινητό).

   Σχολιάστε
   • επειδή δεν τους προλαβαίνεις πλέον “δυστυχώς” δεν υπάρχει πλέον ούτε μια μη εναρμονισμένη “προσφορά” άλλη μια φορά κοροϊδία με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου.

    Σχολιάστε
 • Εαν οι minimum χρεώσεις καρτοκινητης της cosmote δεν ισχυουν τοτε να τις αφαιρέσετε απο τα πακέτα σας και να βαλετε minimum πακετο τα 12 Ευρω,γιατι προσπαθω να ανανεώσω το χρονο ομλιας των 300 ΄λεπ. καο 500 mb με 8.5 ευρω και δεν γίνεται

  Σχολιάστε
  • Άλλο η αγορά χρόνου ανανέωσης (από 10€ από το οποίο αφαιρείται το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 12%) και άλλο η αγορά πακέτων με δωρεάν χρόνο ομιλίας, στα οποία αναφέρεται το άρθρο μας.

   Σχολιάστε
 • Ηδη ακουγεται οτι η cosmote,σε οτι αφορα το πακετο καρτοκινητης,θα το χρεωνει στα 12 ευρω,απο τα 10 ευρω.Τι χρεωνουν οι αλλες εταιρειες;Ποια τα νεα δεδομενα για το 2019;

  Σχολιάστε
 • Η Frog χρειάζεται για όσους δεν ξέρουν ιδιαίτερη προσοχή. Για να αγοράσεις αυτά τα 60 λεπτά χρόνο ομιλίας με 3 ευρώ, θα πρέπει πρωτίστως να έχεις αγοράσει συνολικό χρόνο αξίας 10 περίπου ευρώ όπου μετά την ενεργοποίηση του πρώτου 60λεπτου, μένουν στον λογαριασμό σου 7 περίπου ευρώ υπόλοιπο για αγορά επόμενων πακέτων μετά την λήξη του τρέχοντος. Αν όμως λήξει αυτό το 60λεπτο χωρίς να το αντιληφθείς έγκαιρα, ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ότι τελειώνει ο χρόνος σου για να ενεργοποιήσεις το επόμενο 60λεπτο, αλλά μέσα σε μόλις μερικά λεπτά σου τρώει ΟΛΟ το υπόλοιπο των 7 ευρώ χωρίς να έχει την έγκριση σου, αδιαφορώντας αν εσύ συμφωνείς ή όχι με αυτό. Το ότι ασφαλώς και γνωρίζουν πως με τα χρήματα αυτά, ο κάθε “πελάτης” τους μπορούσε να αγοράσει τουλάχιστον 2 ώρες χρόνο ομιλίας, δεν τους δημιουργεί κανένα ηθικό πρόβλημα. Ας πρόσεχε προφανώς με ποιόν στελεχο-υπόκοσμο έχει να κάνει. Προσωπικά όντως μου δίνει την αίσθηση των φτηνοαπατεώνων της γειτονιάς που κοιτάζουν ξελιγωμένα πως θα εξαπατήσουν ακόμα και για πενταροδεκάρες, να κλέψουν το υπόλοιπο του κάθε “απρόσεκτου” που δεν είχε αντιληφθεί το επίπεδο της εγρήγορσης που προφανώς όφειλε να έχει απέναντι στην συγκεκριμένη “εταιρία”.

  Σχολιάστε
  • Είναι ακριβώς έτσι Γιάννη, πρόκειται για συνειδητή απάτη. Δεν είναι για τα κάποια κέρματα που σου υπεξαιρούν αυθαίρετα βέβαια και χωρίς την συγκατάθεση σου από το ψηφιακό σου “πορτοφόλι”, πρόκειται για την τακτική των μικροαπατεώνων του υποκόσμου της νύχτας.

   Σχολιάστε
  • Το ίδιο κάνουν όλες οι εταιρείες. Δεν σε ειδοποιούν όταν τελειώνεις τα προπληρωμένα λεπτά, με αποτέλεσμα να υπερχρεώνεσαι από το υπόλοιπο των χρημάτων σου. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: έλεγχος του υπολοίπου καθημερινά ή αναλογα με τη χρηση, ωστε φτάνοντας στα 15 λεπτά υπόλοιπο, να ενεργοποιείς πακέτο.

   Σχολιάστε
 • ντροπη σας ουστ απο δω ολες οι αιτεριες σκετη κοροιδια μου τρωνε συνεχεια 3 ευρω με ανανεωση της cu και κανω το προγραμα με 5,90 και μου τρωει ολη την καρτα .πρεπει να καταργηθουν ολες αυτες οι μπουρδες αυριο θα παω να το καταργησω τερμα τα τηλ οπως τον παλιο καλο καιρο

  Σχολιάστε
 • ντροπη σας ουστ απο δω ολες οι αιτεριες σκετη κοροιδια μου τρωνε συνεχεια 3 ευρω με ανανεωση της cu και κανω το προγραμα με 5,90 και μου τρωει ολη την καρτα .πρεπει να καταργηθουν ολες αυτες οι μπουρδες αυριο θα παω να το καταργησω τερμα τα τηλ οπως τον παλιο καλο καιρο

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *