TechTeacher

Τεχνολογία με απλά λόγια για δασκάλους και άλλους

Αγορές

Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας

Τελευταία Ενημέρωση: 2 – 2024

Η  οικονομική κατάσταση των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας, έχει αναγκάσει πολλούς καταναλωτές να περιορίζουν τις απαιτήσεις τους και να αναζητούν γενικά προϊόντα και υπηρεσίες με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Έτσι που και οι ανάγκες τους να ικανοποιούνται  και ταυτόχρονα να μην υπερβαίνουν τα όρια των προϋπολογισμών τους. Και στην κινητή τηλεφωνία πολλοί συνδρομητές συνειδητοποιούν ότι δε χρειάζονται πάρα πολύ χρόνο ομιλίας ή επιπρόσθετα προσπαθούν να τον περιορίσουν για να ελαττώσουν άλλη μια πηγή εξόδων. Ο ευκολότερος τρόπος γι’ αυτό είναι να αναζητήσουν πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Αφού ψάξαμε λοιπόν την αγορά καρτοκινητής, συγκεντρώσαμε τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας διάρκειας ενός μήνα, όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και τα παρουσιάζουμε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση τους, είναι να έχουμε υπολογίσει τη μέση χρήση ομιλίας που κάνουμε (ή που προτιθέμεθα να κάνουμε) για να αποφασίσουμε σωστά:

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙΜΗ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΩΣΗ
NATIONAL PACK 3,02€ 60’ προς όλους (συνήθως με την αγορά του πακέτου δίνεται δώρο άλλο ένα) ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης το δευτερόλεπτο
COMBO BASIC (καταργ΄΄ηθηκε)7,20€400’ λεπτά προς όλους, 400ΜΒ & 40 SMSελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
FREE2GO Small (καταργ΄΄ηθηκε) 8€ 400’ λεπτά προς όλους, 400ΜΒ & 40 SMSανά δευτερόλεπτο
Auto Combo Small 1000’ λεπτά προς όλους, 1,5GΒ & 300 SMS
ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ 9,8€ 500’ προς όλους και 1,1 GB ανά δευτερόλεπτο
COSMOKAPTA COMBOTO ALL   11,5€ 1000’ προς όλους & 1,5GΒ & 300SMS ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
CALLS TO ALL 11,5€ 1000′ προς όλους,
300 SMS, 1,5GΒ, 2 GB
από το Reload it

ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
Combo Unlimited 2,5GB11,5€Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 100 SMS, 2,5 GB ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
CU MeApOla 11.511,5€Απεριόριστα λεπτά προς όλους,
100 SMS, 2,5 GB,
ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
COSMOKAPTA COMBO UNLIMITED   13,5€ Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 400 SMS, 2,5GB ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
Combo Unlimited 4GB 13.5€ 13,5€ Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 300 SMS, 4 GB ελάχιστη διάρκεια κλήσης το 1 λεπτό και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο

Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας των παραπάνω πακέτων καρτοκινητής έχει διάρκεια ενός μηνός, μετά τη λήξη του οποίου, ο χρόνος που δεν έχει καταναλωθεί διαγράφεται, εκτός αν γίνει νέα ενεργοποίηση, οπότε σε κάποια παραμένει. Διατίθενται επίσης και πακέτα καρτοκινητής με συντομότερους του ενός μηνός χρόνους ομιλίας (1 εβδομάδα, 15 ημέρες), τα οποία μπορούν να βρεθούν από τις εφαρμογές τους ή στα σάιτς τους.

Τα στοιχεία προέρχονται από τα σάιτς των εταιρειών. Επειδή οι προσφορές τους διαρκώς τροποποιούνται καλό είναι να ελεγχθούν ξανά.

Για σύγκριση με τις παλαιότερες φθηνότερες τιμές, δείτε τα παλαιότερα άρθρα μας για Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας για το 2019 και Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας για το 2018.

Δείτε και τους όρους χρήσης και  προϋποθέσεις που ισχύουν για τα πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας (χρεώσεις, διάρκειες, ελάχιστα ποσά, κ.α.)


Δείτε ακόμα

17 σκέψεις σχετικά με το “Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας

  • …εγω αρχες του 2019 με ειδοποιησε η vodafon (που αγορασε την cyta) να παω απο ένα καταστημα να παρω κα΄ρτα της βονταφον γιατι αλλιως θα χανα τον αριθμο μου ειπε οτι το πιο φτηνο της προγραμμα είναι στα 12€ το καρτοκινητο και συμφερει να το κάνω καρτοσυμβολαιο με 13.5€. Δεν το εκανα και οταν πηγα μου ειπαν οτι πλεον το καρτοσυμβολαιο είναι στα 18€. Αλλά ναι, το πιο φτηνο καρτοκινητο η βονταφον το εχει στα 12€! Ζήτω η Ελευθερη ΟΙκονομια!!! που είναι υπερ το καταναλωτών μεσω του ανταγωνισμου!! Επιτελους σπασαμε το κρατικο μονοπωλειο και οι μεγαλες εταιριες μπορουν να συμφωνουν τις τιμες και να μπορουμε οποτε θελουν να αυξανουμε τα κέρδη των μετοχων !!! Τελος, αρχιζω να αισθανομαι πραγματικά οτι βγηκαμε απο τα μνημονια!

    Σχολιάστε
  • Γενικά η τηλεφωνία στην Ελλάδα εκμεταλλεύεται εν ψυχρώ κι όποιον πάρει ο χάρος. Τιμές αυξανόμενες διαρκώς, δυσκίνητα συμβόλαια, υπερτιμημένες υπηρεσίες κι ελεεινή εξυπηρέτηση, εξαιρώ τους τεχνικούς της cosmote οι οποίοι πραγματικά ανταποκρίνονται άμεσα 24ώρες το 24ωρο. Ειδικά στα καταστήματα αρκετοί υπάλληλοι σε πολλές περιπτώσεις φέρονται άθλια λες και είναι οι ίδιοι παγκόσμιοι μεγιστάνες τηλεφωνίας..Το φαινόμενο παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις κι αν δεν αλλάξει άμεσα κάτι, δεν θα λήξει αίσια για κανέναν.

    Σχολιάστε
  • Δεν πάει έτσι!Μέσω εφαρμογής,της κάθε εταιρείας,τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και φθηνότερα!

    Σχολιάστε
  • Δεν ξέρω κανέναν στην Ελλάδα και δεν με ξέρει κανείς. Είχα ήδη φύγει από το 1983. Δεν θέλω SMS, ούτε και δωρεάν χρόνο ομιλίας. Αλλά εάν έρθω τώρα με τα 2 παιδιά μου, πως μπορούμε 3 άνθρωποι να έχουμε ΙΝΤΕΡΝΕΤ μόνον, δίχως συμβόλαια, ούτε δεσμεύσεις και για 2 μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο ; Προφανώς τα κινητά μας, τα τάμπλετ και τα λάπτοπ μας είναι από το εξωτερικό ΙΣΠΑΝΙΑ.

    Σχολιάστε
    • Εφόσον είστε από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ισχύει το roaming, δηλαδή μπορείτε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό και να κάνετε χρήση όλων των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα (π.χ. κλήσεις, SMS, MMS, υπηρεσίες δεδομένων, κλπ) και θα χρεώνεστε για τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας όπως και στη χώρα σας.

      Σχολιάστε
  • Στο άρθρο σας αναφέρεται τελευταία ενημέρωση στις 14/1/2022
    Οι τιμές αφορούν νέα σύνδεση, με νέο νούμερο, η ανανέωση;

    Σχολιάστε
    • Δεν είναι σύνδεση συμβολαίου αλλά αγορά – ανανέωση χρόνου καρτοκινητού. Οι τιμές δεν αλλάζουν.

      Σχολιάστε
  • Καλημέρα σας
    Για κάποιον που χρεωκόπησε και θέλει καρτοκινητή με πολύ χαμηλό κόστος και 1-2 ώρες ομιλίας τον μήνα τι προτείνετε;
    Ευχαριστώ

    Σχολιάστε
  • Η Nova έχει αλλάξει τα πακέτα της από 17/1/2024 αυτό με τα 8 ευρώ δεν ισχύει, έχει γίνει 13 ευρώ!

    Επίσης θα μπορούσατε να προσθέσετε τα ελάχιστα ποσά ανανέωσης χρόνου; Η Nova π.χ. μέχρι και τις 16/1/2024 είχε από 1 ευρώ ως 15 ευρώ, τώρα το πήγε από 13 ευρώ σε 20 ευρώ!!!

    Με ενδιαφέρει για μικρό παιδί που του έχω κινητό, δεν το χρησιμοποιεί για να μιλάει αλλά θέλουμε να μπορούμε να τον παίρνουμε τηλέφωνο, με την Nova 1 ευρώ κάθε 4 μήνες έφτανε για να μην λήξει ο αριθμός τους και να μπορούμε να τον καλούμε, εμείς του βάζαμε 1 ευρώ κάθε 2 μήνες για να μην λήγουν και τα λεφτά και μπορούσε να μας κάνει και αναπάντητη αν χρειαζόταν.

    Τώρα αυτό τελείωσε και θέλουμε να δούμε τις ελάχιστες ανανεώσεις ανά εταιρία.

    Ευχαριστώ πολύ

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *