TechTeacher

Τεχνολογία με απλά λόγια για δασκάλους και άλλους

Αγορές

Καλοκαιρινές προσφορές των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας

Sharing

Τώρα το καλοκαίρι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, για να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τους πελάτες τους, αλλά και για να προσελκύσουν νέους, κάνουν διάφορες εκπτώσεις και προσφορές στα πακέτα ή στα προγράμματά τους, καθώς και σε διάφορες συσκευές που πωλούν από τα σάιτ τους. Ας δούμε ποιες είναι αναλυτικά για να προλάβουν να επωφεληθούν όσοι μπορεί να ενδιαφέρονται γι’ αυτές:

COSMOTE

Aπεριόριστα data σε όλη την Ελλάδα με 10,90€

Ισχύει για όλους τους συνδρομητές COSMOTE (Οικιακού, Κινητής – Καρτοκινητής, Εταιρικού Συμβολαίου, Καρτοσυμβολαίου). Η προσφορά  είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση έως και 31/8/23. Τα data είναι διαθέσιμα για 30 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης του πακέτου της προσφοράς.

Ακόμα η Cosmote κάνει μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις ως 30% σε προϊόντα τεχνολογίας όπως κινητά, τάμπλετς, smartwatches, λάπτοπς, και πολλά άλλα, τα οποία μπορούν να βρεθούν εδώ.

VODAFONE

Πακέτο  CU KALOKAIRISTES, για απεριόριστα Data για 30 ημέρες, με πολλές προσφορές, με 10,90€

Ισχύει για όλους τους συνδρομητές VODAFONE. Η προσφορά  είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση έως και 31/8/23. Τα data είναι διαθέσιμα για 30 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης του πακέτου της προσφοράς.  Η διαφορά με αυτό της COSMOTE είναι ότι όποιος αγοράζει το πακέτο, μπορεί να έχει και όφελος ως και 300€, κάνοντας χρήση των εκπτώσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες που το συνοδεύουν. Αυτά περιλαμβάνουν εκπτώσεις σε εισιτήρια (SKY express, Blue Star Ferries), σε είδη ρουχισμού (Factory Outlet, Adidas, κ.α.), σε διατροφή (efood,  Coffee Island, κ.α.), σε κινηματογράφους, βιβλία και πολλά ακόμα.

Και η Vodafone κάνει προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας έως -40%, τα οποία είναι και πιο προσιτά με άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα με το Vodafone Flex. Αυτές οι προσφορές βρίσκονται εδώ.

NOVA

Απεριόριστα καλοκαίρι με Unlimited data με 10,90€

Η NOVA δεν πρωτοτυπεί και προσφέρει το ίδιο με τις προηγούμενες, δηλαδή απεριόριστα data για 30 ημέρες  στην ίδια τιμή των 10,90€ μέσω του Nova App μέχρι 31/08.


Δείτε ακόμα

Sharing

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *