Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας

Τελευταία Ενημέρωση: 27 – 9 – 2021

Η  οικονομική κατάσταση των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας, έχει αναγκάσει πολλούς καταναλωτές να περιορίζουν τις απαιτήσεις τους και να αναζητούν γενικά προϊόντα και υπηρεσίες με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Έτσι που και οι ανάγκες τους να ικανοποιούνται  και ταυτόχρονα να μην υπερβαίνουν τα όρια των προϋπολογισμών τους. Και στην κινητή τηλεφωνία πολλοί συνδρομητές συνειδητοποιούν ότι δε χρειάζονται πάρα πολύ χρόνο ομιλίας ή επιπρόσθετα προσπαθούν να τον περιορίσουν για να ελαττώσουν άλλη μια πηγή εξόδων. Ο ευκολότερος τρόπος γι’ αυτό είναι να αναζητήσουν πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Αφού ψάξαμε λοιπόν την αγορά καρτοκινητής, συγκεντρώσαμε τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας διάρκειας ενός μήνα, όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και τα παρουσιάζουμε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση τους, είναι να έχουμε υπολογίσει τη μέση χρήση ομιλίας που κάνουμε (ή που προτιθέμεθα να κάνουμε) για να αποφασίσουμε σωστά:

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙΜΗ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΩΣΗ
NATIONAL PACK 3,02€ 60’ προς όλους (συνήθως -όχι πάντα- με την αγορά του πακέτου δίνεται δώρο άλλο ένα) ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης το δευτερόλεπτο
Q ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΤΟΥ ΟΛ 6,9€ 140’ προς όλους και έξτρα 20’ online bonus ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης
ΑΠΠ ΠΑΚ   6,9€ 150’ προς όλους, 150’ προς WIND/Q, 150MB και έξτρα 350MB bonus (ενεργοποίηση  μόνο μέσω myQ App) ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης
COSMOKAPTA COMBO   10€ 300’ & 200SMS προς όλους, 300΄ προς COSMOTE & 400ΜΒ ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
COMBO 10€ 300′ προς όλους,
300′ προς What’s Up,
300 SMS, 400 MB

ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
CU Combo 10€ 1200′ προς όλους,
600 SMS, 300 MB + 600 MB online bonus
ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
Vodafone You 10€600’ προς όλους, 600 ΜΒ, 100 SMS ελάχιστη διάρκεια κλήσης το 1 λεπτό και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
COSMOKAPTA COMBO MAX   12€ 300’ & 400 SMS προς όλους, 300΄ προς COSMOTE & 800ΜΒ ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
Vodafone You 12€ 600’ προς όλους, 800ΜΒ, 100 SMS ελάχιστη διάρκεια κλήσης το 1 λεπτό και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο

Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας των παραπάνω πακέτων καρτοκινητής έχει διάρκεια ενός μηνός, μετά τη λήξη του οποίου, ο χρόνος που δεν έχει καταναλωθεί διαγράφεται, εκτός αν γίνει νέα ενεργοποίηση, οπότε σε κάποια παραμένει. Διατίθενται επίσης και πακέτα καρτοκινητής με συντομότερους του ενός μηνός χρόνους ομιλίας (1 εβδομάδα, 15 ημέρες), τα οποία μπορούν να βρεθούν από τις εφαρμογές τους ή στα σάιτς τους.

Τα στοιχεία προέρχονται από τα σάιτς των εταιρειών. Επειδή οι προσφορές τους διαρκώς τροποποιούνται καλό είναι να ελεγχθούν ξανά.

Για σύγκριση με τις παλαιότερες φθηνότερες τιμές, δείτε τα παλαιότερα άρθρα μας για Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας για το 2019 και Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας για το 2018.

Δείτε και τους όρους χρήσης και  προϋποθέσεις που ισχύουν για τα πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας (χρεώσεις, διάρκειες, ελάχιστα ποσά, κ.α.)


Δείτε ακόμα

10 σκέψεις σχετικά με το “Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας

 • 18/03/2019, 3:39 μμ
  Permalink

  …εγω αρχες του 2019 με ειδοποιησε η vodafon (που αγορασε την cyta) να παω απο ένα καταστημα να παρω κα΄ρτα της βονταφον γιατι αλλιως θα χανα τον αριθμο μου ειπε οτι το πιο φτηνο της προγραμμα είναι στα 12€ το καρτοκινητο και συμφερει να το κάνω καρτοσυμβολαιο με 13.5€. Δεν το εκανα και οταν πηγα μου ειπαν οτι πλεον το καρτοσυμβολαιο είναι στα 18€. Αλλά ναι, το πιο φτηνο καρτοκινητο η βονταφον το εχει στα 12€! Ζήτω η Ελευθερη ΟΙκονομια!!! που είναι υπερ το καταναλωτών μεσω του ανταγωνισμου!! Επιτελους σπασαμε το κρατικο μονοπωλειο και οι μεγαλες εταιριες μπορουν να συμφωνουν τις τιμες και να μπορουμε οποτε θελουν να αυξανουμε τα κέρδη των μετοχων !!! Τελος, αρχιζω να αισθανομαι πραγματικά οτι βγηκαμε απο τα μνημονια!

  Σχολιάστε
 • 18/07/2019, 6:51 μμ
  Permalink

  Γενικά η τηλεφωνία στην Ελλάδα εκμεταλλεύεται εν ψυχρώ κι όποιον πάρει ο χάρος. Τιμές αυξανόμενες διαρκώς, δυσκίνητα συμβόλαια, υπερτιμημένες υπηρεσίες κι ελεεινή εξυπηρέτηση, εξαιρώ τους τεχνικούς της cosmote οι οποίοι πραγματικά ανταποκρίνονται άμεσα 24ώρες το 24ωρο. Ειδικά στα καταστήματα αρκετοί υπάλληλοι σε πολλές περιπτώσεις φέρονται άθλια λες και είναι οι ίδιοι παγκόσμιοι μεγιστάνες τηλεφωνίας..Το φαινόμενο παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις κι αν δεν αλλάξει άμεσα κάτι, δεν θα λήξει αίσια για κανέναν.

  Σχολιάστε
  • 27/07/2019, 1:38 μμ
   Permalink

   Πολυ σωστα τα γραφεις Σοφια…ετσι ειναι,δυστυχως,τα πραγματα.

   Σχολιάστε
 • 23/11/2020, 3:59 μμ
  Permalink

  ειχα δωραιαν χρονο ομηλιασ με 12 euro το μηνα από ετων τωρα γιατι δεν εχωαποcosmote

  Σχολιάστε
 • 31/05/2021, 5:03 μμ
  Permalink

  Δεν πάει έτσι!Μέσω εφαρμογής,της κάθε εταιρείας,τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και φθηνότερα!

  Σχολιάστε
 • 22/06/2021, 6:50 μμ
  Permalink

  Δεν ξέρω κανέναν στην Ελλάδα και δεν με ξέρει κανείς. Είχα ήδη φύγει από το 1983. Δεν θέλω SMS, ούτε και δωρεάν χρόνο ομιλίας. Αλλά εάν έρθω τώρα με τα 2 παιδιά μου, πως μπορούμε 3 άνθρωποι να έχουμε ΙΝΤΕΡΝΕΤ μόνον, δίχως συμβόλαια, ούτε δεσμεύσεις και για 2 μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο ; Προφανώς τα κινητά μας, τα τάμπλετ και τα λάπτοπ μας είναι από το εξωτερικό ΙΣΠΑΝΙΑ.

  Σχολιάστε
  • 23/06/2021, 3:17 πμ
   Permalink

   Εφόσον είστε από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ισχύει το roaming, δηλαδή μπορείτε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό και να κάνετε χρήση όλων των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα (π.χ. κλήσεις, SMS, MMS, υπηρεσίες δεδομένων, κλπ) και θα χρεώνεστε για τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας όπως και στη χώρα σας.

   Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.