Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας

Τα περισσότερα πακέτα που παρουσιάζονται στο παρόν άρθρο έχουν καταργηθεί. Δείτε το νεώτερο άρθρο για  Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας για το 2019 και ενημερωτικά  Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας για το 2018.

Τα πιο διαδεδομένα προγράμματα στη κινητή τηλεφωνία είναι τα προγράμματα συμβολαίου με κόστος που αρχίζει περίπου από τα 25€ για δωρεάν χρόνο ομιλίας περίπου 3 ωρών. Η οικονομική κατάσταση των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας όμως, έχει αναγκάσει πολλούς καταναλωτές να περιορίζουν τις απαιτήσεις τους και να αναζητούν γενικά προϊόντα και υπηρεσίες με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Έτσι που και οι ανάγκες τους να ικανοποιούνται και ταυτόχρονα να μην υπερβαίνουν τα όρια των προϋπολογισμών τους. Και στην κινητή τηλεφωνία πολλοί συνδρομητές συνειδητοποιούν ότι δε χρειάζονται πάρα πολύ χρόνο ομιλίας ή επιπρόσθετα προσπαθούν να τον περιορίσουν για να ελαττώσουν άλλη μια πηγή εξόδων. Ο ευκολότερος τρόπος γι’ αυτό είναι να αναζητήσουν πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας.
Αφού ψάξαμε λοιπόν την αγορά καρτοκινητής τηλεφωνίας, συγκεντρώσαμε τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας και τα παρουσιάζουμε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση τους, είναι να έχουμε υπολογίσει τη μέση χρήση ομιλίας που κάνουμε (ή που προτιθέμεθα να κάνουμε) για να αποφασίσουμε σωστά:

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙΜΗ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΩΣΗ
4€ TO ALL  Q 4€ 100’ προς όλους και έξτρα 20’ online bonus ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης
Q Economy talk  (Η ενεργοποίηση του πακέτου μπορεί να γίνει μόνο μέσω του myQ App)  Q 3,5€ 150′ προς όλους

 

 

150′ προς WIND/Q

 

ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης
60’ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ  frog 3,02€ 60’ προς όλους ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης το δευτερόλεπτο
80’ προς Όλους  cosmokarta 5,04€ 80 λεπτά ομιλίας/βιντεοκλήσεων προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
200’ προς όλα τα δίκτυα & 100MB  whatsup 6€ 200’ προς όλα τα δίκτυα και 100ΜΒ ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο
CU Talk a Lot 600  cu 6€ 200′ προς όλους

 

 

400′ προς CU

100′ προς όλους από bonus online ενεργοποίησης

ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο

Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας των παραπάνω πακέτων καρτοκινητής έχει διάρκεια ενός μηνός, μετά τη λήξη του οποίου, ο χρόνος που δεν έχει καταναλωθεί διαγράφεται.
Τα στοιχεία προέρχονται από τα σάιτς των εταιρειών. Επειδή οι προσφορές τους διαρκώς τροποποιούνται καλό είναι να ελεγχθούν ξανά.

Δείτε τους όρους χρήσης και  προϋποθέσεις που ισχύουν για τα πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας για το 2019 (χρεώσεις, διάρκειες, ελάχιστα ποσά, κ.α.)

Δείτε τα νεώτερα άρθρα μας για Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας για το 2019 και Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας για το 2018.

Δείτε επίσης και αναλυτική παρουσίαση και σύγκριση των χαρακτηριστικών για τα φτηνότερα προγράμματα συμβολαίου, όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.


Δείτε ακόμα

5 σκέψεις σχετικά με το “Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας

 • 18/03/2019, 3:39 μμ
  Permalink

  …εγω αρχες του 2019 με ειδοποιησε η vodafon (που αγορασε την cyta) να παω απο ένα καταστημα να παρω κα΄ρτα της βονταφον γιατι αλλιως θα χανα τον αριθμο μου ειπε οτι το πιο φτηνο της προγραμμα είναι στα 12€ το καρτοκινητο και συμφερει να το κάνω καρτοσυμβολαιο με 13.5€. Δεν το εκανα και οταν πηγα μου ειπαν οτι πλεον το καρτοσυμβολαιο είναι στα 18€. Αλλά ναι, το πιο φτηνο καρτοκινητο η βονταφον το εχει στα 12€! Ζήτω η Ελευθερη ΟΙκονομια!!! που είναι υπερ το καταναλωτών μεσω του ανταγωνισμου!! Επιτελους σπασαμε το κρατικο μονοπωλειο και οι μεγαλες εταιριες μπορουν να συμφωνουν τις τιμες και να μπορουμε οποτε θελουν να αυξανουμε τα κέρδη των μετοχων !!! Τελος, αρχιζω να αισθανομαι πραγματικά οτι βγηκαμε απο τα μνημονια!

  Σχολιάστε
 • 18/07/2019, 6:51 μμ
  Permalink

  Γενικά η τηλεφωνία στην Ελλάδα εκμεταλλεύεται εν ψυχρώ κι όποιον πάρει ο χάρος. Τιμές αυξανόμενες διαρκώς, δυσκίνητα συμβόλαια, υπερτιμημένες υπηρεσίες κι ελεεινή εξυπηρέτηση, εξαιρώ τους τεχνικούς της cosmote οι οποίοι πραγματικά ανταποκρίνονται άμεσα 24ώρες το 24ωρο. Ειδικά στα καταστήματα αρκετοί υπάλληλοι σε πολλές περιπτώσεις φέρονται άθλια λες και είναι οι ίδιοι παγκόσμιοι μεγιστάνες τηλεφωνίας..Το φαινόμενο παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις κι αν δεν αλλάξει άμεσα κάτι, δεν θα λήξει αίσια για κανέναν.

  Σχολιάστε
  • 27/07/2019, 1:38 μμ
   Permalink

   Πολυ σωστα τα γραφεις Σοφια…ετσι ειναι,δυστυχως,τα πραγματα.

   Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.