TechTeacher

Τεχνολογία με απλά λόγια για δασκάλους και άλλους

Κινητό

Απώλεια βάρους με το κινητό

Πάντα είναι ωφέλιμο για την υγεία του οργανισμού μας η διατήρηση του βάρους μας σε φυσιολογικά πλαίσια. Πολλές φορές όμως παρασυρόμαστε από πειρασμούς για διάφορους λόγους (κοινωνικούς, ψυχολογικούς, κ.α.), με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν τα κιλά μας και να έχουμε τύψεις για τη συμπεριφορά μας. Έτσι αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε κάτι για να μειώσουμε το βάρος μας, και ειδικά το καλοκαίρι η ανάγκη είναι πιο επιτακτική γιατί αφορά εκτός τους λόγους υγείας και λόγους εμφάνισης.

Δεν αποκλείεται βέβαια αρκετοί να μην ενοχλούνται με την αύξηση του βάρους τους είτε γιατί έχουν διαφορετική αισθητική και είναι ικανοποιημένοι με την εμφάνισή τους είτε γιατί δεν έχουν διάθεση να κοπιάζουν στερούμενοι αυτά που τους αρέσουν, οπότε δεν χρειάζεται να συνεχίσουν την ανάγνωση του παρόντος άρθρου. Για τους υπόλοιπους, υπάρχουν εφαρμογές, οι οποίες παίρνοντας το ρόλο ενός γυμναστή ή ενός διατροφολόγου και αν είναι αρκετά συνεπείς, θα τους βοηθήσουν να χάσουν βάρος:

Απώλεια βάρους για γυναίκες

iOS |Android

Απώλεια βάρους για άνδρες

iOS |Android

Η εταιρεία Leap Fitness Group επικεντρώνεται σε εφαρμογές fitness, υγείας και lifestyle, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες προπονητές. Οι συγκεκριμένες εφαρμογές, διαφορετικές για άνδρες ή γυναίκες, διαθέτουν ξεχωριστά επίπεδα δυσκολίας για όλους, από αρχάριους ως και προχωρημένους, με αποτελεσματικές ασκήσεις για το κάψιμο λίπους. Εστιάζουν στα προβληματικά σημεία των ανδρών (κοιλιά, θώρακα) και γυναικών (κοιλιά, μηροί, χέρια) βοηθώντας στην ταχεία απώλεια βάρους.

Lose Weight & Fat Loss for Men

iOS | Android

Lose Weight Fast at Home – Workouts for Women

iOS | Android

Όπως και η προηγούμενη, έτσι και η εταιρεία Nexoft mobile (τούρκικη,  με έδρα την Άγκυρα), διαθέτει πλήθος εφαρμογών με την ίδια θεματολογία. Και εδώ οι εφαρμογές είναι διαφορετικές για άνδρες ή γυναίκες, αλλά έχουν τον ίδιο στόχο, το κάψιμο λίπους. Για να το πετύχουμε, απλώς συμπληρώνουμε το βάρος-στόχο μας και τον αριθμό των ημερών που θέλουμε να ασκηθούμε μέχρι να τον φτάσουμε. Το διαφορετικό που έχουν είναι ότι όσο περισσότερες εργασίες ολοκληρώνουμε, μπορούμε να συλλέγουμε πόντους, οι οποίοι ξεκλειδώνουν νέες προπονήσεις.

8fit

Android |iOS

Είναι μια συνολική εφαρμογή και άθλησης αλλά και διατροφής, για αυτούς που προτιμούν προτάσεις, οδηγίες, καθοδήγηση και υπενθυμίσεις για την επίτευξη των στόχων τους. Τα εξατομικευμένα προγράμματα, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα και με τις προτιμήσεις μας, μας βοηθούν  να δημιουργήσουμε καλύτερες συνήθειες, που θα βελτιώσουν την υγεία και τη ζωή μας.

Οι παραπάνω εφαρμογές, όπως και πάρα πολλές άλλες που υπάρχουν, έχουν εγκατασταθεί εκατομμύρια φορές, με την ελπίδα να βοηθήσουν τους ανθρώπους να χάσουν βάρος. Μόνο που για να γίνει αυτό, εκτός από αυτές, χρειάζεται η προσπάθεια, η πειθαρχία και η συνέπεια από τον καθένα, για να δει τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Δείτε και Εφαρμογές για άσκηση και fitness, για ανάπτυξη φυσικής κατάστασης, άθλησης και ευεξίας.


Δείτε ακόμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *