TechTeacher

Τεχνολογία με απλά λόγια για δασκάλους και άλλους

Κινητό

Χακάρισμα παιχνιδιών στο κινητό

Είναι γνωστό σε όσους παίζουν παιχνίδια  στο κινητό, ότι τα περισσότερα από αυτά και ειδικά όσα κατεβάζουμε δωρεάν, έχουν διάφορους περιορισμούς όπως περιορισμένο αριθμό ζωών, ή πόρων που απαιτούνται για να γίνουν κάποιες ενέργειες, ή σε άλλες περιπτώσεις λίγες πίστες διαθέσιμες και κλειδωμένες τις επόμενες, μέχρι να επιτευχθεί κάποιο μέγιστο σκορ. Πολλοί έχουν την υπομονή να παίζουν ξανά και ξανά, μέχρι να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ή να περιμένουν να περάσει ο χρόνος που απαιτείται για να ξαναποκτήσουν ζωές και να συνεχίσουν. Για τους ανυπόμονους, παρουσιάζουμε παρακάτω απλούς τρόπους για να ξεπεραστούν οι περιορισμοί που υπάρχουν και να παίζουν όσο και όπως θέλουν.

Μέθοδος 1: Χακάρισμα παιχνιδιών μέσω ρυθμίσεων Ημερομηνίας και ώρας της συσκευής

Ο ευκολότερος τρόπος για τα παιχνίδια με βάση το χρόνο, τα οποία απαιτούν να περιμένουμε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να αναπληρωθούν η ενέργεια ή οι ζωές, είναι η ρύθμιση χρόνου της συσκευής.

Αρχικά βεβαιωνόμαστε ότι το παιχνίδι δεν χρειάζεται κάποιου είδους έλεγχο ταυτότητας και σύνδεση στο ίντερνετ για να παιχτεί. Κατόπιν παίζουμε, μέχρι που να μην έχουμε άλλη ζωή. Χωρίς να κλείσουμε την εφαρμογή, πατάμε το κουμπί που μας πάει στην αρχική σελίδα της συσκευής. Πάμε στις Ρυθμίσεις και βρίσκουμε το Ημερομηνία και ώρα. Εδώ αλλάζουμε την ημερομηνία στην επόμενη μέρα, δηλαδή αν παίζαμε στις 10 Απριλίου, την κάνουμε 11 Απριλίου. Επιστρέφοντας στο παιχνίδι θα παρατηρήσουμε ότι υπάρχουν διαθέσιμες νέες ζωές.

Μέθοδος 2: Χακάρισμα παιχνιδιών μέσω της εφαρμογής Lucky Patcher, για μονιμότερα αποτελέσματα

Το Lucky Patcher λειτουργεί και αυτό καλά σε εφαρμογές ή παιχνίδια που δεν χρειάζονται σύνδεση και έλεγχο ταυτότητας μέσω ίντερνετ. Το ποσοστό επιτυχίας του είναι πολύ χαμηλό στα online παιχνίδια. Η εφαρμογή Lucky Patcher δεν είναι διαθέσιμη στο Google Play, γι’ αυτό πρέπει να την κατεβάσουμε από το δικό της σάιτ και να την εγκαταστήσουμε με τον τρόπο που δείξαμε στο άρθρο μας Κατέβασμα εφαρμογών στο κινητό.

Ανοίγουμε το Lucky Patcher και βρίσκουμε το παιχνίδι που θέλουμε να χακάρουμε, πατάμε πάνω της και επιλέγουμε Menu of Patches και μετά Create Modified APK File, για να δημιουργηθεί η ίδια εφαρμογή αλλά χωρίς περιορισμούς. Πατάμε μετά Rebuilt APK for InApp and LVL Emulation και από τις 3 επιλογές που μας δίνει επιλέγουμε είτε LVL Emulation είτε InApp Emulation είτε και τις 2 (δοκιμάζουμε για να δούμε ποιο μας δίνει καλύτερα αποτελέσματα). Τέλος πατάμε Rebuilt the App και περιμένουμε.  Αν όλα πάνε καλά , θα δημιουργηθεί ένα νέο αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (apk) στο φάκελο Lucky Patcher> Modified. Τώρα μπορούμε να απεγκαταστήσουμε το παλιό παιχνίδι με τους περιορισμούς και να εγκαταστήσουμε την τροποποιημένη έκδοσή του.

Με το Lucky Patcher μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα από το χακάρισμα παιχνιδιών, όπως να αφαιρούμε τις διαφημίσεις από τις εφαρμογές του κινητού, να μετακινούμε εφαρμογές στην κάρτα, να απεγκαταθιστούμε  εφαρμογές που δεν επιτρέπει το σύστημα να το κάνουμε κ.α. Αυτά όμως για να γίνουν θα πρέπει πριν να έχουμε κάνει root τη συσκευή μας, δηλαδή να έχουμε περισσότερα δικαιώματα επέμβασης στο σύστημα, κάτι που δεν συνιστάται για άπειρους χρήστες.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *