TechTeacher

Τεχνολογία με απλά λόγια για δασκάλους και άλλους

Κινητό

Τα δημοφιλέστερα παιχνίδια για κινητά – 3ο τρίμηνο 2020

Οι περισσότεροι παίζουμε παιχνίδια στα κινητά τηλέφωνα. Είναι μια ευχάριστη και διασκεδαστική δραστηριότητα, για να γεμίζουμε το χρόνο μας, για διασκέδαση, για όταν γενικά θέλουμε να χαλαρώσουμε. Υπάρχουν παιχνίδια όλων των ειδών, για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια δράσης ή σκέψης, πρωτότυπα ή μεταφορές παλιών γνωστών παιχνιδιών στο κινητό, ή ποικιλία είναι απεριόριστη.

Πώς θα διαλέξουμε όμως από την ατέλειωτη ποικιλία παιχνιδιών, αυτά που θα κατεβάσουμε για να ασχοληθούμε μαζί τους και ίσως και να πληρώσουμε γι’ αυτά;  Συνήθως μας προτείνουν είτε οι γνωστοί μας είτε διάφορα σάιτς με τα άρθρα τους. Όμως οι γνώμες κάποιων, όσο βάρος ή γνώση και να έχουν, δεν παύουν να είναι υποκειμενικές.

Εμείς θα προτείνουμε ένα άλλο τρόπο να επιλέγουμε παιχνίδια για κινητά. Βασιζόμενοι σε έρευνα που κάνουμε σε ειδικά σάιτς στατιστικών τεχνολογίας, προτείνουμε τα δημοφιλέστερα παιχνίδια, βάσει του αριθμού των κατεβασμάτων τους, το τρίμηνο Ιουλίου Σεπτεμβρίου 2020:

Among Us Downloads: 100.000.000+

Το Among Us παίζεται  online ή μέσω τοπικού WiFi από 4-10 παίκτες, οι οποίοι είναι μέλη του πληρώματος ενός διαστημόπλοιου που προετοιμάζεται για αναχώρηση. Ένας από αυτούς είναι απατεώνας και προσπαθεί να εξαπατήσει ή και να σκοτώσει τους άλλους, να σαμποτάρει το σκάφος και να προκαλέσει χάος, παραμένοντας ανώνυμος, μέχρι να εξαλείψει όλο το υπόλοιπο πλήρωμα. Οι άλλοι μπορούν να κερδίσουν ολοκληρώνοντας τα καθήκοντά τους και ανακαλύπτοντας τον απατεώνα.

Garena Free Fire Downloads: 500.000.000+

Το Free Fire είναι παιχνίδι επιβίωσης και παίζεται μόνο online. Κάθε παιχνίδι διαρκεί 10 λεπτά και τοποθετεί τον παίκτη σε ένα απομακρυσμένο νησί, αντιμέτωπο με 49 άλλους παίκτες και όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν, εξολοθρεύοντας τους άλλους. Στην προσπάθειά τους  μπορούν να βρουν και να χρησιμοποιήσουν διαφόρων ειδών όπλα, οχήματα, ιατρικό εξοπλισμό, κ.α., τα οποία μπορούν να βρεθούν σε ολόκληρο το νησί.

Subway Surfers Downloads: 1.000.000.000+

Το Subway Surfers είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και πιο κατεβασμένα παιχνίδια όλων των εποχών. Ανήκει στην κατηγορία runners και αφορά έναν καλλιτέχνη γκράφιτι στο μετρό, ο οποίος προσπαθεί να ξεφύγει από τον φύλακα και το σκύλο του.  Καθώς τρέχουν, αρπάζουν διάφορα power-ups, νομίσματα, κ.α. αντικείμενα, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγουν συγκρούσεις με τρένα και άλλα αντικείμενα. Μπορούν επίσης να πηδήξουν πάνω από τα τρένα και να κάνουν σερφ με hoverboards για να αποφύγουν τη σύλληψη έως ότου χτυπήσουν σε εμπόδιο ή χτυπηθούν από τρένο.

Scribble Rider Downloads:  50.000.000+

Το Scribble Rider είναι ένα παιχνίδι αγώνων οχημάτων. Η πρωτοτυπία του είναι ότι ανάλογα με το έδαφος και τις συνθήκες μπορούν να επιλεγούν διαφορετικές ρόδες τις οποίες σχεδιάζουμε στην οθόνη για να τοποθετηθούν στο όχημα.

Ludo King  Downloads: 100.000.000+

To Ludo King είναι το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι Ο Γκρινιάρης, στο οποίο συμμετέχουν 2 έως 4 παίκτες. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να μετακινηθούν 4 πιόνια από το σημείο εκκίνησης γύρω από το ταμπλό στο κέντρο του πίνακα, ενώ οι άλλοι παίκτες προσπαθούν να καθυστερήσουν τους αντιπάλους τους, γυρίζοντας τα πιόνια τους στην αφετηρία.

My Talking Tom Downloads: 500.000.000+

Το πολύ γνωστό σχεδόν σε όλους παιχνίδι όπου ο παίκτης αναλαμβάνει τη φροντίδα μιας εικονικής γάτας, προσπαθώντας να την ταΐσει, να την καθαρίσει, να τη ντύσει, να την κοιμίσει και γενικά να την κρατήσει ικανοποιημένη. Υπάρχει μεγάλη αλληλεπίδραση του ζώου, με όλες τις ενέργειες του παίκτη καθώς και πολλά mini games.

Κανείς δε μπορεί να υποστηρίζει πώς ό,τι είναι καλό ή ότι κρίνει σωστό η πλειοψηφία, θα ισχύει και για τον καθένα μας ξεχωριστά. Είναι όμως ένας καλός τρόπος αξιολόγησης των καλύτερων παιχνιδιών για κινητά και μπορούμε πάντα, να κρίνουμε και να δοκιμάσουμε όποια μας κινήσουν το ενδιαφέρον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *