Τα φθηνότερα πακέτα mobile internet καρτοκινητής

Τελευταία Ενημέρωση: 15 – 11 – 2021

Δεδομένου ότι στα περισσότερα σημεία που κινούνται οι πιο πολλοί από εμάς (εργασία, σπίτι, διασκέδαση) υπάρχει ασύρματη Wi-Fi σύνδεση, έχουμε τη δυνατότητα σχεδόν πάντα να παρακολουθούμε στο ίντερνετ ό,τι μας ενδιαφέρει.

Οι υπόλοιποι, που είτε για επαγγελματικούς λόγους πρέπει να είναι συνεχώς online, είτε δεν διαθέτουν στο σπίτι ή στη δουλειά τους  Wi-Fi και δεν έχουν σύνδεση με συμβόλαιο που τα περιλαμβάνει όλα (ομιλία, sms, ίντερνετ), θα πρέπει να προχωρήσουν στην αγορά κάποιου πακέτου mobile internet, δηλαδή χρήσης δεδομένων εκτός του πακέτου καρτοκινητής που έχουν.

Για να βρούμε ποιο πακέτο ίντερνετ μας εξυπηρετεί (χωρίς να πληρώσουμε παραπάνω για χρήση που δεν θα χρειαστούμε ούτε να πάρουμε λιγότερο και να μη μας φτάσει, αναγκάζοντάς μας να αγοράσουμε κι άλλο πακέτο), θα πρέπει να υπολογίσουμε την κατανάλωση σε ΜΒ που θα έχουμε ανάλογα με τη χρήση που κάνουμε, λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω (τα οποία δεν είναι βέβαια απόλυτα ακριβή, μια που εξαρτώνται από την ποιότητα βίντεο ή μουσικής και από το είδος των αναρτήσεων που κάνουμε ή των σάιτς που επισκεπτόμαστε):

Ακρόαση μουσικής: 1 ώρα 50 ΜΒ

Σερφάρισμα ιστοσελίδων: 1 ώρα 20 ΜΒ

Αναρτήσεις σε social media: η κάθε μία 0,5 ΜΒ

Παρακολούθηση βίντεο: 1 ώρα 200 ΜΒ

Αφού ψάξαμε λοιπόν την αγορά mobile internet, συγκεντρώσαμε τα φτηνότερα και πιο χρήσιμα πακέτα και τα παρουσιάζουμε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

ΕΤΑΙΡΕΙΑΟΝΟΜΑΣΙΑ (Πατήστε στα links για λεπτομέρειες)GBΤΙΜΗΔΙΑΡΚΕΙΑ
FrogΜobile Internet 2GB2GB                       4,44 €25 ημέρες
Win/Q  Q ΝΤΑΤΑ750ΜΒ+ 500 MB  Online Bonus6,9€30 ημέρες
FrogΜobile Internet 2GB5 GB8,50 €25 ημέρες
CosmoteGIGA MONTH2GB                       8,5 €30 ημέρες
What’s UpGIGA_Month2GB (3GB με την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου)8,50 €30 ημέρες
VodafoneSurf & Email3GB                       10€30 ημέρες
Win/F2GData #44 GB (BONUS 100′ προς όλους)10,40 €30 ημέρες
Win/QΜΠΙΓΚ ΝΤΑΤΑ ΣΤΑΡ2GB + 2GB Bonus10,4€30 ημέρες

Επίσης για μικρότερα χρονικά διαστήματα, υπάρχουν οι παρακάτω προσφορές:

ΕΤΑΙΡΕΙΑΟΝΟΜΑΣΙΑ (Πατήστε στα links για λεπτομέρειες)GBΤΙΜΗΔΙΑΡΚΕΙΑ
Vodafone cuNATA GIGA WEEK4GB5€1 εβδομάδα (7 ημέρες)
What’s UpGIGA WEEK3GB4 €1 εβδομάδα (7 ημέρες)
What’s UpGiga DAY1GB1 €1 ημέρα (24 ώρες)
Vodafone cuNATA GIGA DAY1GB1€1 ημέρα (24 ώρες)

Αν λοιπόν η συνεχής χρήση του ίντερνετ εν κινήσει δεν είναι τόσο απαραίτητη και οι ανάγκες σε δεδομένα δεν είναι πολύ μεγάλες, μπορούμε να αγοράσουμε κάποιο από τα παραπάνω βασικά πακέτα mobile internet.

Εκτός από τα πακέτα που αναφέρθηκαν, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας διαθέτουν και πολλά άλλα, πιο ειδικά, για πιο εξειδικευμένες χρήσεις. Υπάρχουν πακέτα για Σαββατοκύριακα, για νυχτερινές ώρες, για Video & Music Streaming, για Social media κ.α.

Τα στοιχεία προέρχονται από τα σάιτς των εταιρειών. Επειδή οι προσφορές τους διαρκώς τροποποιούνται, καλό είναι να ελεγχθούν ξανά.

Δείτε τους όρους χρήσης και προϋποθέσεις που ισχύουν για τα πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας για το 2019 (χρεώσεις, διάρκειες, ελάχιστα ποσά, κ.α.)

Δείτε ακόμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.