Ίντερνετ χωρίς σταθερό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23 – 1 – 2021

Δεν είναι λίγοι αυτοί που καλύπτουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας τους μόνο με το κινητό τηλέφωνο και δεν ενδιαφέρονται για νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου ή και διακόπτουν την ήδη υπάρχουσα από πριν, περιορίζοντας έτσι αρκετά τα έξοδά τους. Εργαζόμενοι που μετατίθενται συχνά, φοιτητές, άτομα με δεύτερη ή εξοχική κατοικία ανήκουν στις κατηγορίες αυτές. Πολλοί όμως από αυτούς, έχοντας την ανάγκη του γρήγορου ίντερνετ στον υπολογιστή για κατέβασμα μεγάλων αρχείων, για προβολή ταινιών και για άλλους προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους, αναζητούν μια φθηνή σύνδεση για ίντερνετ μόνο, χωρίς πρόσθετα κόστη δωρεάν τηλεφωνικών μονάδων.

Παρακάτω εξετάζουμε τις συνδέσεις μόνο για ίντερνετ, καθώς και τι συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά τους:

Wind SimpleFi

Η πιο ιδανική επιλογή για  σύνδεση  μόνο για ίντερνετ, χωρίς εγκατάσταση τηλεφωνικής γραμμής. Περιλαμβάνει μία συσκευή router που μπαίνει στο ρεύμα και μία κάρτα SIM που μπαίνει στο router. Μπορούμε να το πάμε όπου θέλουμε, αρκεί να υπάρχει κάλυψη 4G από τη Wind. Η συνδρομή είναι 2 ειδών. Ετήσια, κόστους 100 € με δωρεάν χρήση 50GB/έτος και μηνιαία με τιμή 20 €/μήνα με δωρεάν χρήση 30GB / μήνα. Διατίθενται πρόσθετα πακέτα σε περίπτωση που καταναλωθούν τα δωρεάν GB.

Cosmote GIGA Max

Ίδιο με το προηγούμενο το πρόγραμμα της Cosmote διατίθεται στους συνδρομητές συμβολαίου κινητής της εταιρείας και περιλαμβάνει κι αυτό συσκευή router με κάρτα SIM και με δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης internet έως 32 συσκευές.  Η συνδρομή είναι μηνιαία με τιμή 12,90 € / μήνα με δωρεάν χρήση 10GB / μήνα ή 18,90 € / μήνα με δωρεάν χρήση 20GB / μήνα. 

Cosmote 4G Pocket WiFi

Το πακέτο σύνδεσης αποτελεί την ιδανική λύση για ανεξάρτητο Wi-Fi Internet έως 150Mbps, χωρίς δέσμευση συμβολαίου και μηνιαίες χρεώσεις. Τιμή αγοράς στα 99€. Περιέχει κάρτα 4G Wi-Fi modem, κάρτα SIM, και προσφέρεται με 50GB δωρεάν, για 6 μήνες. Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα στο ίντερνετ έως 16 συσκευές και το μόντεμ έχει αυτονομία μπαταρίας έως 6 ώρες. Αν εξαντληθούν τα 50GB, διατίθενται επί πλέον πακέτα.

Nova Internet 24

Η σύνδεση μόνο για ίντερνετ της Nova, γίνεται με εγκατάσταση τηλεφωνικής γραμμής και μπορούμε να κάνουμε και κλήσεις αν χρειαστεί αλλά με χρονοχρέωση (0,5 € προς σταθερά / 0,6 € προς κινητά).  Η συνδρομή είναι μηνιαία με τιμή 15,75 € /μήνα  (με προπληρωμή 12 μηνών) ή 18,80 € / μήνα  (χωρίς προπληρωμή, για 24 μήνες). Δεν υπάρχει περιορισμός GB.

DOUBLE PLAY CU XCLUSIVE (μόνο για φοιτητές)

Παρόμοια με την προηγούμενη, η σύνδεση της Vodafone μόνο για ίντερνετ, γίνεται με εγκατάσταση τηλεφωνικής γραμμής και μπορούμε να κάνουμε και κλήσεις αν χρειαστεί και μάλιστα με τιμή αστικής μονάδας. Η προσφορά αφορά μόνο φοιτητές και κοστίζει 17,9 € / μήνα

Οι 2 τελευταίες προσφορές των προγραμμάτων μόνο για ίντερνετ με εγκατάσταση τηλεφωνικής γραμμής, αφορούν συμβόλαια με χρονική διάρκεια 24 μηνών.

Τα στοιχεία προέρχονται από τα σάιτς των εταιρειών. Επειδή οι προσφορές τους διαρκώς τροποποιούνται, καλό είναι να ελεγχθούν ξανά και πριν αποφασίσουμε να υπογράψουμε το συμβόλαιο να δούμε και τι πρόσθετα κόστη μπορεί να υπάρχουν (τέλη εγκατάστασης και ενεργοποίησης, κόστος router, κ.α.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.