Τα φτηνότερα προγράμματα συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας

Τελευταία Ενημέρωση 13-2-2022

Τα προγράμματα συμβολαίου γίνονται όλο και λιγότερο ελκυστικά, μετά από την αύξηση της φορολογίας και τις συνεχείς αυξήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Υπάρχουν όμως  πολλοί καταναλωτές, που έχουν ανάγκη συχνής επικοινωνίας, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους, οπότε χρειάζονται πολύ χρόνο ομιλίας, πολλά sms, συχνή ή μόνιμη χρήση ίντερνετ. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας, τους έχει αναγκάσει να περιορίζουν τις απαιτήσεις τους και να προσπαθούν να ικανοποιούν τις ανάγκες τους με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Για να μπορούν να επιλέγουν σωστά, πρέπει να είναι καλά ενημερωμένοι.

Αφού ψάξαμε λοιπόν την αγορά κινητής τηλεφωνίας, συγκεντρώσαμε τα φτηνότερα προγράμματα συμβολαίου της κάθε εταιρείας κινητής τηλεφωνίας της ελληνικής αγοράς και τα παρουσιάζουμε αναλυτικά, για όσους αναζητούν τις υπηρεσίες αυτές, στον παρακάτω πίνακα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση τους, είναι να έχουμε υπολογίσει τη μέση χρήση ομιλίας, SMS και ίντερνετ που κάνουμε (ή που προτιθέμεθα να κάνουμε) για να αποφασίσουμε σωστά:

ΟΝΟΜΑΣΙΑ
ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ
ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣSMS ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣMOBILE INTERNET
 Wind W 3GB27,00 €100010003 GB
Cosmote GIGAMAX33,39 €Απεριόριστα20001 GB (2 GB με COSMOTE One)
Vodafone RED Start33,79€Απεριόριστα60004 GB

Δύο εταιρείες, προσπαθώντας να κάνουν τα προγράμματα συμβολαίου πιο ευέλικτα, μας δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε εμείς ως ένα βαθμό το βασικό πακέτο, με χρόνο ομιλίας, γραπτά μηνύματα και δεδομένα, ανάλογα με τις ανάγκες μας, οπότε βρίσκουμε και χαμηλότερες τιμές, αν έχουμε λιγότερες απαιτήσεις:

COSMOTE Φτιάξε το πρόγραμμά σου23,57 €300 προς όλους, απεριόριστα προς COSMOTE3001 GB
Vodafone Flex   24,96 €7007002 GB

Η ελάχιστη διάρκεια όλων είναι 24 μήνες, μετά το τέλος των οποίων μπορεί να υπάρχουν αυξημένες χρεώσεις. Τα στοιχεία προέρχονται από τα σάιτς των εταιρειών. Επειδή οι προσφορές τους διαρκώς τροποποιούνται καλό είναι να ελεγχθούν ξανά.

Όσοι δεν χρειάζονται τόσο χρόνο ή όλα τα υπόλοιπα, μπορούν να δουν Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής.


Δείτε ακόμα

One thought on “Τα φτηνότερα προγράμματα συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας

  • 09/06/2022, 5:48 μμ
    Permalink

    Είμαι κάτοικος Γερμανίας και όταν είδα τις τιμές των προγραμμάτων συμβολαίου στην Ελλάδα τρόμαξα.
    Είναι δυνατόν με τα εισοδήματα στην Ελλάδα να απαιτούν τόσο υψηλά τέλη! Δεν υπάρχει κάποιος δημόσιος οργανισμός στην Ελλάδα που να ελένχει την ειταιρίες? Αυτές οι τιμές είναι απαράδεκτες!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.