Τα φτηνότερα προγράμματα συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας

Τελευταία Ενημέρωση 5-2-2023

Τα προγράμματα συμβολαίου γίνονται όλο και λιγότερο ελκυστικά, μετά από την αύξηση της φορολογίας και τις συνεχείς αυξήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Υπάρχουν όμως πολλοί καταναλωτές, που έχουν ανάγκη συχνής επικοινωνίας, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους, οπότε χρειάζονται πολύ χρόνο ομιλίας, πολλά sms, συχνή ή μόνιμη χρήση ίντερνετ. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας, τους έχει αναγκάσει να περιορίζουν τις απαιτήσεις τους και να προσπαθούν να ικανοποιούν τις ανάγκες τους με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.
Όμως τον τελευταίο χρόνο, ίσως και σαν μια προσπάθεια των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας να συγκρατήσουν τους καλούς πελάτες των συμβολαίων, παρατηρείται μια αποκλιμάκωση των τιμών τους και ταυτόχρονα αυξήσεις των παροχών που τα συνοδεύουν.

Αφού ψάξαμε λοιπόν την αγορά κινητής τηλεφωνίας, συγκεντρώσαμε τα φτηνότερα προγράμματα συμβολαίου της κάθε εταιρείας κινητής τηλεφωνίας της ελληνικής αγοράς και τα παρουσιάζουμε αναλυτικά, για όσους αναζητούν τις υπηρεσίες αυτές, στον παρακάτω πίνακα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση τους, είναι να έχουμε υπολογίσει τη μέση χρήση ομιλίας, SMS και ίντερνετ που κάνουμε (ή που προτιθέμεθα να κάνουμε) για να αποφασίσουμε σωστά:

ΟΝΟΜΑΣΙΑ
ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ
ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣSMS ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣMOBILE INTERNET
Nova Unlimited
Ομιλία&SMS+ 2GB
15,00 €ΑπεριόρισταΑπεριόριστα2 GB
Cosmote GIGAMAX22,00 €Απεριόριστα20002,5 GB (5 GB με COSMOTE One)
Vodafone RED Start20,23 € (με Vodafone σταθερή)Απεριόριστα60008 GB
Vodafone RED
Plus
31,33€Απεριόριστα60008 GB

Δύο εταιρείες, προσπαθώντας να κάνουν τα προγράμματα συμβολαίου πιο ευέλικτα, μας δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε εμείς ως ένα βαθμό το βασικό πακέτο, με χρόνο ομιλίας, γραπτά μηνύματα και δεδομένα, ανάλογα με τις ανάγκες μας, οπότε βρίσκουμε και χαμηλότερες τιμές, αν έχουμε λιγότερες απαιτήσεις:

COSMOTE Φτιάξε το πρόγραμμά σου22 €Απεριόριστα20002,5 GB
Vodafone Flex   24,96 €7007002 GB

Οι προσφορές ισχύουν για νέες ενεργοποιήσεις κινητής με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου, μετά το τέλος των οποίων μπορεί να υπάρχουν αυξημένες χρεώσεις και περιλαμβάνουν τέλη κινητής 10% και ΦΠΑ 24%. Τα στοιχεία προέρχονται από τα σάιτς των εταιρειών. Επειδή οι προσφορές τους διαρκώς τροποποιούνται καλό είναι να ελεγχθούν ξανά.

Όσοι δεν χρειάζονται τόσο χρόνο ή όλα τα υπόλοιπα, μπορούν να δουν Τα φτηνότερα πακέτα καρτοκινητής.


Δείτε ακόμα

2 σκέψεις σχετικά με το “Τα φτηνότερα προγράμματα συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας

 • 09/06/2022, 5:48 μμ
  Permalink

  Είμαι κάτοικος Γερμανίας και όταν είδα τις τιμές των προγραμμάτων συμβολαίου στην Ελλάδα τρόμαξα.
  Είναι δυνατόν με τα εισοδήματα στην Ελλάδα να απαιτούν τόσο υψηλά τέλη! Δεν υπάρχει κάποιος δημόσιος οργανισμός στην Ελλάδα που να ελένχει την ειταιρίες? Αυτές οι τιμές είναι απαράδεκτες!

  Σχολιάστε
  • 21/05/2023, 5:34 μμ
   Permalink

   Αν σκεφτείς την διαφορά στον πληθυσμό δεν είναι και τόσο τρελό. Επίσης εδώ πληρώνεις 15 ευρώ διόδια να πας μέχρι το λουτράκι από Αθήνα… τα συμβόλαια είναι το μικρότερο κακό.

   Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.