TechTeacher

Τεχνολογία με απλά λόγια για δασκάλους και άλλους

Αγορές

Τα φτηνότερα οικογενειακά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας

Τελευταία Ενημέρωση: 23 – 5 – 2021

Οι επιχειρήσεις και οι εταιρείες ποτέ δεν είναι ικανοποιημένες με τον αριθμό των πελατών και το ύψος των κερδών που έχουν, αλλά προσπαθούν συνεχώς να τα αυξήσουν. Ένας από τους τρόπους που ανακάλυψαν, είναι τα οικογενειακά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας. Με αυτά προσελκύουν μέλη των οικογενειών των υπαρχόντων πελατών τους, συγκρατώντας ταυτόχρονα κι αυτούς, χαμηλώνοντας απλά τις τιμές που θα πλήρωναν συνολικά, αν όλοι αυτοί είχαν ατομικά συμβόλαια σε ξεχωριστές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Ας δούμε λοιπόν τα φθηνότερα οικογενειακά προγράμματα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και αν πράγματι συμφέρουν υπολογίζοντας και τις τιμές των συμβολαίων που προσφέρονται:

ΠρόγραμμαΛεπτά Ομιλίας προς Όλα τα ΔίκτυαSMSΊντερνετΜηνιαίο κόστος (για 2 μέλη)Προσθήκη μέλους
COSMOTE GIGAMAX FAMILY SΑπεριόριστα4000 (κοινή χρήση)10 GB (κοινή χρήση)52,90€+14,90€
Vodafone Family RED StartΑπεριόριστα3000 (ανά άτομο)4 GB (κοινή χρήση)45,10€+15€
Wind Συνδυασμός κινητών*1000 λεπτά  (ανά άτομο)1000 (ανά άτομο)3 GB (ανά άτομο)50,40€ 

* H Wind δεν διαθέτει ξεχωριστά οικογενειακά πακέτα, απλώς δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού 2 ή περισσότερων συμβολαίων κινητής με συνολική έκπτωση 10%. Για την τιμή που αναφέρεται στον πίνακα, χρησιμοποιήσαμε 2 φορές την αξία του φθηνότερου συμβολαίου της εταιρείας (W3GB) αφαιρώντας την έκπτωση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια ότι το κέρδος των καταναλωτών από τη χρήση των παραπάνω οικογενειακών προγραμμάτων είναι πραγματικό, αν όλα τα μέλη των προγραμμάτων χρειάζονται τους αυξημένους χρόνους ομιλίας, μηνυμάτων και ίντερνετ που παρέχονται.

Τα στοιχεία προέρχονται από τα σάιτς των εταιρειών. Επειδή οι προσφορές τους διαρκώς τροποποιούνται, καλό είναι να ελεγχθούν ξανά.


Δείτε ακόμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *