Τα φθηνότερα φοιτητικά Πακέτα Καρτοκινητής

Τελευταία ενημέρωση 9-2022

Η περίοδος της φοιτητικής ζωής είναι γεμάτη από ενδιαφέρουσες εμπειρίες, γνώσεις, υποχρεώσεις αλλά και πολλά προνόμια. Ένα από τα πολλά προνόμια που προσφέρονται στους φοιτητές για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας που έχουν, από τη μια με την οικογένειά τους ή τους φίλους τους, που συνήθως είναι σε άλλη περιοχή και από την άλλη με τους συμφοιτητές τους για συνεργασία στα μαθήματά τους ή για τις εξόδους τους, είναι τα φοιτητικά πακέτα που έχουν δημιουργήσει οι εταιρείες τηλεφωνίας.

Ειδικά τα φοιτητικά πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας προσφέρουν συνδυασμό χρόνου ομιλίας, μηνυμάτων sms και ίντερνετ σε πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές που ισχύουν για τους απλούς συνδρομητές τους. Οι εταιρείες βέβαια κάνουν αυτές τις προσφορές, ελπίζοντας ότι οι φοιτητές θα συνηθίσουν και θα διατηρήσουν την αυξημένη χρήση και στη μετέπειτα ζωή τους, παραμένοντας πελάτες τους  και αναβαθμιζόμενοι σε συνδρομητές συμβολαίου με τις κανονικές αυξημένες τιμές.

Τα φτηνότερα φοιτητικά πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας, μηνυμάτων sms και ίντερνετ για την περίοδο 2019-20,  παρουσιάζονται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙΜΗ ΧΡΟΝΟΣ SMSMOBILE INTERNETΔΙΑΡΚΕΙΑ
Students Xclusive 7 8,5€ 1200’ προς όλους 1200   1200 MB 30 ημέρες
Student CALLS TO ALL 8,5€ 12200’ προς όλους  1200 1200 MB 30 ημέρες
Students Xclusive 10 10€ 600’ προς όλους 1400 1400 MB 30 ημέρες
Student DIY 8,5€ 1200’ προς όλους 11GB 30 ημέρες

Ταυτόχρονα με τα προηγούμενα οι εταιρείες προσφέρουν κατά καιρούς και διάφορα bonus με κάθε ανανέωση στα παραπάνω φοιτητικά πακέτα, όπως κάποια επιπλέον MB για πλοήγηση στο ίντερνετ ή επιπλέον χρόνο για κινητά της ίδιας εταιρείας, κ.α.

Μετά τη λήξη της ισχύος του φοιτητικού πακέτου καρτοκινητής τηλεφωνίας, ο χρόνος που δεν έχει καταναλωθεί διαγράφεται, εκτός αν γίνει νέα ενεργοποίηση ίδιου πακέτου πριν τη λήξη του προηγουμένου.

Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης τους είναι τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο.

Τα φοιτητικά πακέτα δεν είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή (δηλαδή κλήσεις προς ή από το εξωτερικό).

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: Φοιτητικό πάσο ή Φοιτητική ταυτότητα / Τρίπτυχο ή Βεβαίωση Σπουδών ή Πιστοποιητικό εγγραφής πρωτοετών φοιτητών.

Τα στοιχεία προέρχονται από τα σάιτς των εταιρειών. Επειδή οι προσφορές τους διαρκώς τροποποιούνται καλό είναι να ελεγχθούν ξανά.


Δείτε ακόμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.