TechTeacher

Τεχνολογία με απλά λόγια για δασκάλους και άλλους

Αγορές

Τα φθηνότερα φοιτητικά Πακέτα Καρτοκινητής

Τελευταία ενημέρωση 9-2023

Η περίοδος της φοιτητικής ζωής είναι γεμάτη από ενδιαφέρουσες εμπειρίες, γνώσεις, υποχρεώσεις αλλά και πολλά προνόμια. Ένα από τα πολλά προνόμια που προσφέρονται στους φοιτητές για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας που έχουν, από τη μια με την οικογένειά τους ή τους φίλους τους, που συνήθως είναι σε άλλη περιοχή και από την άλλη με τους συμφοιτητές τους για συνεργασία στα μαθήματά τους ή για τις εξόδους τους, είναι τα φοιτητικά πακέτα που έχουν δημιουργήσει οι εταιρείες τηλεφωνίας.

Ειδικά τα φοιτητικά πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας προσφέρουν συνδυασμό χρόνου ομιλίας, μηνυμάτων sms και ίντερνετ σε πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές που ισχύουν για τους απλούς συνδρομητές τους. Οι εταιρείες βέβαια κάνουν αυτές τις προσφορές, ελπίζοντας ότι οι φοιτητές θα συνηθίσουν και θα διατηρήσουν την αυξημένη χρήση και στη μετέπειτα ζωή τους, παραμένοντας πελάτες τους  και αναβαθμιζόμενοι σε συνδρομητές συμβολαίου με τις κανονικές αυξημένες τιμές.

Τα φτηνότερα φοιτητικά πακέτα καρτοκινητής με δωρεάν χρόνο ομιλίας, μηνυμάτων sms και ίντερνετ,  παρουσιάζονται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙΜΗ ΧΡΟΝΟΣ SMSMOBILE INTERNETΔΙΑΡΚΕΙΑ
CU XCLUSIVE MeApOla 9 9€ Απεριόριστος 100   1,5 GB 30 ημέρες
Student CALLS TO ALL 8,5€ 1200’ προς όλους  1200 1,2 GB 30 ημέρες
CU XCLUSIVE MeApOla 10.9 10,9€ Απεριόριστος 300 4 GB 30 ημέρες
Student DIY
(Μπορεί να διαμορφωθεί)
10€ 600’ προς όλους 600 11GB (Τα 5GB 10μμ – 8πμ) 30 ημέρες

Ταυτόχρονα με τα προηγούμενα οι εταιρείες προσφέρουν κατά καιρούς και διάφορα bonus με κάθε ανανέωση στα παραπάνω φοιτητικά πακέτα, όπως κάποια επιπλέον MB για πλοήγηση στο ίντερνετ ή επιπλέον χρόνο για κινητά της ίδιας εταιρείας, κ.α.

Μετά τη λήξη της ισχύος του φοιτητικού πακέτου καρτοκινητής τηλεφωνίας, ο χρόνος που δεν έχει καταναλωθεί διαγράφεται, εκτός αν γίνει νέα ενεργοποίηση ίδιου πακέτου πριν τη λήξη του προηγουμένου.

Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης τους είναι τα 3 λεπτά και μετά η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο.

Τα φοιτητικά πακέτα δεν είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή (δηλαδή κλήσεις προς ή από το εξωτερικό).

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: Φοιτητικό πάσο ή Φοιτητική ταυτότητα / Τρίπτυχο ή Βεβαίωση Σπουδών ή Πιστοποιητικό εγγραφής πρωτοετών φοιτητών.

Τα στοιχεία προέρχονται από τα σάιτς των εταιρειών. Επειδή οι προσφορές τους διαρκώς τροποποιούνται καλό είναι να ελεγχθούν ξανά.


Δείτε ακόμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *