TechTeacher

Τεχνολογία με απλά λόγια για δασκάλους και άλλους

Αγορές

Τα φθηνότερα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας (μόνο σύνδεση, χωρίς δωρεάν χρόνο ομιλίας ή ίντερνετ)

Τελευταία Ενημέρωση: 25 – 6 – 2023

Οι εταιρείες τηλεφωνίας προβάλλουν και προωθούν τα πλούσια πακέτα τηλεφωνικών συνδέσεων, τα οποία εκτός από τη βασική υπηρεσία τηλεφωνικής σύνδεσης, συνοδεύονται από απεριόριστο χρόνο ομιλίας, γρήγορο ίντερνετ, ακόμα και τηλεοπτικά κανάλια. Εξακολουθούν όμως να υπάρχουν πολλοί, στη σημερινή εποχή της συνεχούς συνδεσιμότητας και διαθεσιμότητας, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται ούτε για τηλεόραση, ούτε για ίντερνετ, αλλά θέλουν μια φθηνή τηλεφωνική γραμμή διαθέσιμη, απλώς για να παίρνουν και να δέχονται κλήσεις. 

Για τέτοιου είδους πελάτες διατίθενται προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας τα οποία απλώς προσφέρουν μόνο την τηλεφωνική σύνδεση και χρόνο ομιλίας για σταθερά ή και κινητά.

Αν υπάρχει ανάγκη και για χρήση ίντερνετ υπάρχουν και Τα φθηνότερα πακέτα σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ.

Τα φθηνότερα πακέτα για σταθερό με δωρεάν μονάδες είναι αυτή τη στιγμή τα παρακάτω:

Cosmote
Η Cosmote προσφέρει το φθηνότερο πρόγραμμα, με το λιγότερο χρόνο ομιλίας βέβαια, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει σε ιδιώτες ή επιχειρήσεις, που δεν έχουν ανάγκη να παίρνουν αλλά απλώς να δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις. Έχει επίσης και τη χαμηλότερη χρέωση μετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας.

Μηνιαίο ΠάγιοΔωρεάν χρόνος προς σταθερά Δωρεάν χρόνος προς κινητάΊντερνετΧρεώσεις μετά την κατανάλωση της Δωρεάν Χρήσης
COSMOTE Home Telephony M6017 ,82€60’  0,25€/λεπτό προς σταθερά 0,50€/ λεπτό  προς κινητά
COSMOTE Home Telephony M280  22,06€250’30’0,25€/λεπτό προς σταθερά 0,50€/ λεπτό  προς κινητά
COSMOTE Home Telephony XL30,52€Απεριόριστα150′  0,25€/λεπτό προς σταθερά 0,50€/ λεπτό  προς κινητά

Vodafone
Η Vodafone μας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε το πακέτο σταθερής τηλεφωνίας που ταιριάζει στις ανάγκες μας, αλλά δεν μας επιτρέπει να αφαιρέσουμε τη σύνδεση ίντερνετ ή να προσαρμόσουμε προς τα κάτω τις δωρεάν μονάδες για καλύτερες τιμές. Παρ’ όλα αυτά οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές και μπορούν να χαμηλώσουν περισσότερο αν διαθέτουμε και συμβόλαιο κινητής στην ίδια εταιρεία.

Μηνιαίο ΠάγιοΔωρεάν χρόνος προς σταθερά Δωρεάν χρόνος προς κινητάΊντερνετΧρεώσεις μετά την κατανάλωση της Δωρεάν Χρήσης
Φτιάξε το πακέτο σταθερής  21,40€Απεριόριστα300’Έως 24 Mbps0,8085€/λεπτό

Nova
Η γνωστή εταιρεία δορυφορικής τηλεοπτικής σύνδεσης, προσφέρει και πακέτα τηλεφωνικών συνδέσεων σταθερής τηλεφωνίας, με απεριόριστο δωρεάν χρόνο ομιλίας. Και εδώ το ίντερνετ παρέχεται μαζί με το τηλέφωνο.

Μηνιαίο ΠάγιοΔωρεάν χρόνος προς σταθεράΔωρεάν χρόνος προς κινητάΊντερνετΧρεώσεις μετά την κατανάλωση της Δωρεάν Χρήσης
50Mbps23€ΑπεριόρισταΈως 50 Mbps0,6€ /λεπτό 
Fiber έως 100 Mbps26€ΑπεριόρισταΑπεριόρισταΈως 100 Mbps ή 500 Mbps όπου υποστηρίζεται οπτική ίνα με το δίκτυο Nova Fiber0,6€ /λεπτό  

Όλες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5% του άρθρου 55 του Ν.4389/2016.

Καλό είναι, πριν υπογράψουμε τα συμβόλαια, τα οποία έχουν συνήθως διάρκεια 24 μηνών, να βεβαιωθούμε για τη χρήση του τηλεφώνου που θα γίνει, έτσι ώστε να καλυπτόμαστε από το πακέτο που θα επιλέξουμε. Να  διευκρινίσουμε επίσης με τους εκπροσώπους των εταιρειών, ότι δεν θα υπάρχουν άλλες επιπλέον χρεώσεις. Αν θέλουμε να τα διακόψουμε πριν την ολοκλήρωσή τους, το κόστος είναι αρκετά υψηλό.

Τα στοιχεία προέρχονται από τα σάιτς των εταιρειών. Επειδή οι προσφορές τους διαρκώς τροποποιούνται καλό είναι να ελεγχθούν ξανά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *